Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Niet wedstrijd gezien die voldeed aan mijn verwachtingen"

Zaterdagavond speelde FC Twente gelijk Almelo, het uitduel met Heracles eindigde in 2-2. Na afloop de reacties van trainer Ron Jans, doelman Joel Drommel en Jesse Bosch. 

Fdx 2370
"Aan de bal te weinig hebben geboden om recht te hebben op de overwinning."

Trainer Ron Jans: "Ik heb niet de wedstrijd gezien die voldeed aan mijn verwachtingen. In ieder geval niet qua entourage, want zonder publiek is het geen echte derby. De uitslag gaf de verhoudingen wel redelijk weer. Ik vind dat we aan de bal te weinig hebben geboden om recht te hebben op de overwinning. Beide ploegen hebben wel hard gewerkt, maar ze hebben elkaar meer geneutraliseerd. Onze passing had beter gemoeten. We hebben veel situaties gehad waarbij je denkt dat het leuk had kunnen worden, maar dan was de passing niet goed. Maar ik heb wel mooie goals gezien, net als op de trainingen. Danilo en Menig hebben er weer een doelpunt bij en Narsingh een assist." 

Joel Drommel: "Het was van beide kanten een slechte wedstrijd. Wij waren niet scherp genoeg. We komen twee keer slecht uit de kleedkamer. Dat mag eigenlijk niet, vooral niet als FC Twente. Dat is niet goed, daar moeten we beter mee omgaan. Al maak je het wel snel goed, want je scoort twee keer snel."

"Iedereen uit de omgeving vindt deze wedstrijd speciaal."

Jesse Bosch: "We hebben geen echte kansen gecreƫerd. We waren aan de bal slordig en dat is jammer, want we wilden er meer uithalen vandaag. We gingen hier heen om drie punten te halen en dat is niet gelukt. Het is een andere derby dan je had verwacht. Er was geen publiek en dat mis je dan wel bij een derby. Het leeft natuurlijk. Iedereen uit de omgeving vindt deze wedstrijd speciaal. Veel mensen die dicht bij mij staan, hebben wel een appje gestuurd of iets anders laten weten. Maar vandaag miste er iets. In de duels, die normaal onze kracht zijn, hebben we het laten liggen. Misschien wilden we wel te graag, want in een wedstrijd als deze is er niemand die denkt een stapje minder te kunnen doen."

Foto's: Frank Hillen