Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Activiteiten

Voor Young Reds leden worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Rondom de thuiswedstrijden organiseren wij de wedstrijdactiviteiten en op doordeweekse dagen andere activiteiten. Houd de website goed in de gaten en zorg dat je e-mailadres juist in het systeem staat zodat jij de nieuwsbrief ontvangt en dat je van alle activiteiten op de hoogte blijft! 

Dsc 0441

Middels een lotingssysteem kan jij je opgeven voor de diverse wedstrijdactiviteiten. De loting voor de ballenjongens/meisjes start nadat het competitieschema (dat is in juni) bekend is. Wanneer je je opgeeft om ballenjongen of meisje te zijn dan ben je dit voor 1 voetbalseizoen lang. De eerste loting om je op te geven voor de Centre Circle activiteit start nadat het competitieprogramma (dat is in juni) bekend is voor de eerste seizoenshelft (tot aan de winterstop) en in december start de loting voor de wedstrijden van de tweede seizoenshelft (tot aan einde seizoen). Via de nieuwsitems als via de nieuwsbrief communiceren wij tijdig tot wanneer jij je kan opgeven!

Centre Circle 
Iedere thuiswedstrijd zijn er 20 jongeren die de grote
middencirkelvlag vasthouden wanneer de spelers het veld opkomen. 

Meld je nu aan voor de tweede seizoenshelft!
Ballenjongens en /-meisjes
Je bent een ballenjongen of meisje voor 1 seizoen lang (seizoen loopt van 30-6 tot 1-7). Via het lotingsysteem kiest de FC Twente Young Reds onder haar leden de ballenjongens en –meisjes uit. 
Vakantieactiviteiten
Tijdens de herfst- en voorjaarsvakantie, zijn er voor Young Reds-leden verschillende activiteiten.

FIFA-toernooien
Meerdere keren per seizoen organiseren wij de FIFA toernooien met onze leden in samenwerking met onze E-sporter(s).  


Gameparty
Ben jij gek van gamen en FIFA 20? Dan is onze gameparty iets voor jou! Lees hier meer


Word jij ook lid van Young Reds?