Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart

De seizoenkaartverlenging en verkoop is inmiddels ten einde.Om de huidige seizoenkaarthouders de kans te bieden bij zoveel mogelijk thuiswedstrijden aanwezig te zijn, is verkoop van seizoenkaarten op 31 juli gestopt. Dit geldt zolang de corona-maatregelen van toepassing zijn.

Opties tegemoetkoming

Bij het bestellen van de seizoenkaart of Premium Seats kon gebruik worden gemaakt van 3 opties. 

1. Geen tegemoetkoming

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat en zie af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021.

2. Tegemoetkoming d.m.v. tegoed op de Vestekaart

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel van de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021, tot een maximum van ‚ā¨ 100,-, terug als Vestekaarttegoed.

3. Tegemoetkoming d.m.v. korting seizoenkaart/Premium Seat 21-22

Ik betaal het volledige bedrag van de seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel volledig terug d.m.v. korting voor de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. 

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens: